Verktyg och metod för dig som leder föräldragrupper

Vill du skaffa dig några bra verktyg för att leda föräldragrupper? Vill du ha en strategi och metod för att få diskussionen i dina föräldragrupper att flyta bättre? I så fall ska du gå vår kurs “Verktyg och metoder för att leda föräldragrupper.”

Inom kort kör vi igång med vår halvdagskurs “Verktyg och metoder för dig som leder föräldragrupper.”  Vi kommer hålla utbildningen både här i Stockholm och ute i landet. Vi kommer till Malmö, Göteborg, Norrköping, Sundsvall och Östersund.dreamstimefree_9970943

Utbildningen innehåller precis det som titeln anger, bra och handfasta verktyg och metoder som får gruppen och samtalet att flyta lättare. Oftast fokuserar vi på innehållet, den här gången koncentrerar vi oss på själva gruppledarskapet för att ge deltagarna inspiration, kunskap och som redan nämnts några bra verktyg.

Vi ser verkligen fram emot att hålla de här utbildningarna. Om du vill veta mer redan nu kontaktar du oss här och berättar vem du är och de kontaktuppgifter som är relevanta för att vi ska få tag i dig.

Vår första utbildning här i Stockholm kör vi den 10 november. Är du intresserad av att delta i Stockholm bör du anmäla dig snarast. Klicka här för anmälan.

Vill du höra mer om utbildningen kan du kontakta oss. Klicka här så kommer du till kontaktsidan.  Ring eller mejla.

Vi återkommer med mer information om vårutbildningarna.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Annat om det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *